Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Körsbärstomat

Hej!
Jag köpte en tomatplanta i våras som gav rikligt med frukt under sommar och höst. När den började vissna ner, tog jag in den och den tog sig igen! Plockade frukt i december och nu blommar den igen! Jag trodde tomater var 1-åriga? Den har stått i ett fönster och inte fått nåt särskilt ljus. Hur är det möjligt?

Stefan

Odla Svarar: 

I och för sig är tomat ju flerårig om den får chansen. Men i vårt klimat är det sällan möjligt och plantorna brukar också dra i höjden och så småningom avtar fruktsättningen, så det är enklare att behandla den som ettårig. Men om den nu vill växa vidare så låt den hållas, för all del! Den behöver säkert ny jord och så småningom näring och ev. en lätt klippning.

Sylvia