Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Körsbärs benved

Jag har en mycket stor 10 år gammal körsbärsbenved som träd. För några veckor sedan började bladen och grenarna i underkanten se slokade ut. Frökapslarna öppnar sig inte heller. Jag har ett till träd av samma sort och det ser normalt ut.

Kerstin

Odla Svarar: 

Kanske den bara har drabbats av torka och det kan ju behandlas med mer vatten!

Men kolla så att den inte har drabbats av svamp! Ser du svampar intill den på marken? Eller om du tittar lite i marknivån under barken, finns där vita svamptrådar? I så fall kanske den håller på att dö och bör tas bort. Hoppas inte den andra står alldeles bredvid, då svamparna kan vandra till den också.

Sylvia