Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Konstig växt

TomatilloHej
Jag har i mitt växthus en växt som liknar Physallis, som också finns där. Den här har gula blommor som det sedan kommer frukter på som liknar Physallis. Dock är de här mycket större och gröna. Höljet om frukterna är grönt och inne i frukterna är det vita frön, större än Physallis som ju är mörka. Skickar med en bild av frukten tagen på köksbordet, vet inte om det går att se.

Vänliga Hälsningar Birgitta

Odla Svarar: 

Din växt är en tomatillo, eller salsaplant som den också kallas, då den ingår som ingrediens till salsa i Centralamerika. Den är en mycket gammal kulturväxt där. Physalis philadelphica heter den på latin och är mycket riktig släkt med physalis.

Sylvia