Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Klippa änglatrumpet till vintern

Jag har en änglatrumpet och min mor och min svärmor säger att jag skall klippa ner den ungefär 1/3 till vintern. Men när jag läser här säger ni att det skall göras först på våren. Vad är egentligen bäst? Orsaken till att den skulle behöva klippas är att den är rätt så vid i växten.

Mvh. Jonas

Odla Svarar: 

Det bästa är att man klipper den på våren, då kan man använda det bortklippta till nya sticklingar. Men är den svår att få in som den är nu, kan man mycket väl klippa så pass att man får in den. Kruxet är att en änglatrumpet blommar först efter att den har grenat sig, så man ska aldrig klippa kortare än 10 cm från en Y-förgrening om man önskar blommor. Ju fler Y-förgreningar, desto fler blommor.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.