Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Klen björk

Hej,
vi håller på att bygga på en tomt med flera björkar som är väldigt klena (smala och långa) och med bladverk endast i toppen. De har tidigare stått bland gran och tall som har rensats bort efter Gudrun stormen.

Vi vill gärna behålla björkarna och undrar om det är något man kan göra för att få dem mer "kraftfulla" (grövre stam och grenar längre ned på stammen)?

Mikael

Odla Svarar: 

Ni kan ju gödlsa extra med NPK på våren och PK på hösten. Dessutom ska ni se till att de får vatten, björkar är mycket törstiga. Annars är det inte mer att göra än att vänta, de blir kraftigare med åldern.

Sylvia