Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Klematis och rosbeskärning

Hej!
Jag har precis fått en egen tomt att dels planera dels sköta eftersom det är ett helt nybyggt hus och jag är väldigt novis. Vi har ett gunnebostängsel 80 cm högt där jag planterat Jackmanii klematis och Sympathie klätterros på rekommendation från en plantskola. Men staketet är ju inte så högt och jag tror inte att jag vill bygga på med spaljéer.

Läste här att både rosor och klematis kan klippas ner varje år. Hur ska jag göra med dessa om jag vill ha dem för att dölja staketet men egentligen inte ha dem så mycket högre? Eller har jag planterat helt fel?

Hälsningar
Carina

Odla Svarar: 

Du kan låta rosorna och klematisen klättra på staketet, bind fast grenarna allt eftersom de växer.

Alla sorter av klematis ska inte klippas ner, det beror på vad du har köpt för något. Klätterrosor ska inte heller klippas ner helt, bara putsas lite på fula grenar på våren.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.