Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Klätterbenved på stam

Hej,
Vi bor i Skåne och har en Klätterbenved på stam i stor betongkruka på vår terrass som vi undrar hur vi ska övervintra. Vi har flyttat in den mot husväggen in i ett hörn. Behöver vi täcka och isolera krukan eller klarar den sig ändå? Hur gör vi med klätterrosen som också står i kruka, på samma terrass mot husväggens spaljé?

Tacksam för svar och på förhand tack!
Gunilla

Odla Svarar: 

Det beror helt på hur vintern blir, men det säkraste är om ni isolerar krukorna genom att ställa dom mot husväggen och ösa massor med torra löv e.d. på dom plus täcker med en vinterväv (juteväv), granris e.d. som håller löven på plats. Man kan också göra en vinterlåda som man isolerar med frigolit och så ställer man krukan i den och öser löv runtom krukan så den står ordentligt packad i löven.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.