Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kirunavallmo

Jag har fått fröer av svärmor från Kiruna. Enligt henne kallas vallmon för kirunavallmo men jag hittar ingen information om någon sådan vallmo på nätet. Finns det en vallmo som heter så eller är det en annan vallmo som kallas så (för att den växer villigt i kiruna?). Den är rosa och den vallmo jag hittat som mest liknar den är pionvallmo. Den ser ut ungefär som en marsipannejlika på en prinsesstårta :-)

Elina

Odla Svarar: 

Den låter ju jättespännande! Men tyvärr är detta ett lokalt namn som inte är medtagen i någon litteratur vad jag kan hitta. Men har du bilder på den så vore det roligt att få se och ev. visa upp den! Annars så låter den som en fjädervallmo.

Sylvia