Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kirskål

Hej!
Jag har av misstag fått in kirskål i mina odlingsbäddar. Kan man lägga kirskål i komposten (har öppen behållare) så att den förmultnar eller är risken att jag förökar den istället till andra delar av trädgården. Kan man lägga ut jorden med kirskål på gräsmattan (har läst att kirskålen inte ska gilla att bli klippt (eller är det också en dålig ide)...

Suzana

Odla Svarar: 

Man kan lägga enbart blad i komposten, rötterna bör man skicka med brännbara sopor. De skulle föröka sig i komposten och så får du den över hela trädgården!

Nej, lägg ingen jord med ogräsrötter på gräsmattan!! De kan "krypa" i marknivån och bilda massor med rötter ändå! De gillar visserligen inte att bli klippta gång på gång, men de är envisa rackare och kommer genast igen när chansen ges.

Sylvia