Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Keikis på brudorkidé

Hej.
Jag har just tagit vara på ett skott, eller keiki, från en av mina brudorkidéer. Det började med små blad för ett par månader sedan, efter det kom en stor knopp som nu slagit ut. Är det ovanligt med keikis som blommar så snart? Moderorkidén har blommat oavbrutet sedan jag fick den i nov-92, så den har antagligen bra gener!?

Marie

Odla Svarar: 

Hej Marie,
Din planta låter riktigt blomglad! Keikin är ju av exakt samma gener så den kommer säkerligen vara mycket växt- och blomglad den också.

Jag har sett att keikis blommar i mycket liten storlek, speciellt när den fortfarande sitter kvar på stängeln. Oftast tar det dock flera år för blomning, så grattis!

Vill du läsa mer om keikis kan du läsa min artikel om ämnet.

Vänligen,
Björn