Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Keiki

Hej!
Har en brudorkidé som har blommat över, jag skar bort de tre stänglarna och det började växa ut en ny. När den blivit ca 10 cm lång så var det bara en klump med blad som det ser ut. Och ur det kommer en stängel som det kommer bli blommor på. Det finns inga rötter och jag vet inte om jag vågar ta bort den och plantera utan rötter.

Hur ska jag göra?

Helen

Odla Svarar: 

Hej Helen,
Jag tycker du ska låta plantan vara kvar där den är. Om den lilla nya plantan bildar rötter kan du skära av den och plantera för sig själv. Före det att rötterna är minst fem stycken och minst 5 cm långa behöver dock plantan vara kvar på sin moder.

Vänligen,
/ Björn