Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kattsand som gödsel/jordförbättring

Hej!
Vi håller långsamt på att förbättra jorden vid vårt hus som är byggt på skogsmark. I fjol gjorde vi på försök en djupbädd som fungerade utmärkt, så vi tänker fortsätta att göra flera i år. Jag undrar om vi kan använda vår kattsand som gödsel/jordförbättring. Vi har 3 innekatter och använder pellets som är tillverkad av sågspån och plockar bort avföring.

Det känns fel att bara slänga i soporna och köpa dyr gödsel.

Med vänlig hälsning
Anna

Odla Svarar: 

Även om en katt inte producerar så mycket gödsel så är det ju ändå växtnäring, så många bäckar små. Det bör gå bra att kompostera eran träbaserade kattsand.

Göran