Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kastanjefrö

Jag har haft ett kastanjefrö i ett glas med vatten för att få det och gro, men inget hände. Då hällde jag ut vattnet men lät fröet vara kvar i glaset. Lite senare så upptäckte jag att det hade börjat gro. Då planterade jag fröet i en kruka och ställde den i fönstret och vattnade den, men nu verkar det som om den nästan har dött.

Vad ska jag göra för att få fröet att växa vidare?

Tack på förhand.
Tomas 

Odla Svarar: 

Den kanske har det för varmt över ett element? Eller så har den det för torrt? Pröva att vattna och sätta en hålad plastpåse över krukan. Annars ska den stå svalt och ljust.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.