Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kaprifol i kruka

Hej Sylvia.
Skulle vilja ha en kaprifol i kruka på balkongen. Vad jag har läst om den, är att de växer fort och intensivt. Hur ska den klippas ner för att den ska blomma och inte ska ta över hela balkongen?

Tack
Britta

Odla Svarar: 

Det är nog ingen fara att den tar över hela balkongen om man äger en sax! Det är bara att korta in det som börjar bli för vidlyftigt och ta bort äldre grenar då och då.

Ha den spaljerad mot en vägg så bildar den en grön "gardin" som du sedan kan frisera efter behov. Det finns olika arter och sorter, välj en som inte blir jättestor och som passar i färgen. Det brukar stå på etiketten hur stor den blir.

Sylvia