Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kaprifol

Jag vill flytta en kaprifol, inte en äkta utan en som blommar till sena hösten. När är bästa tiden? Den tilltänkta nya platsen är bredvid en Ornäsbjörk. Kan jag skada björken när jag gräver och om jag låter kaprifolen klättra på trädet?

Tack på förhand!
Kerstin Hermelin

Odla Svarar: 

Jag måste varna dig för björken!! Den kommer nämligen att ta all näring och vatten från den stackars kaprifolen! Om du ändå ska flytta den, så välj någon mer lämplig plats än bredvid en björk.

Annars hade det gått bra att flytta den fram till det att den börjar få blad. En växt som flyttas bör vara i vila för att lyckas bra.

Sylvia