Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kapade Yuccapalmen

Hej!
Jag har ångest!
Jag har en Yuccapalm som jag köpte på IKEA 1981, då var den ungefär 30 cm hög. Nu är/var den 2,5 m hög och tjock som flaggstång.

1987 var jag tvungen att hugga av den för att vi flyttade och då var den så hög att den växte utmed taket. Det gick jättebra!

Nu har jag gjort det igen, den var lika hög nu, men mycket grövre än då. Men det kommer inga nya armar. Jag har vänta i tre veckor. Jag kommer inte ihåg hur lång tid det tog förra gången. Tänk om jag mördat den!? Hur länge kan man få vänta innan nya armar kommer fram? Ska jag göra något speciellt?

Marianne 

Odla Svarar: 

Ja du... det kan man ju aldrig veta, men låt den nu stå kvar ett tag. Om inte annat så kan den bli ett klätterträd åt din katt om du har någon ;-D

Hoppas du tog vara på de gröna sticklingarna upptill, dem kan du ju sätta och få nya "träd" så småningom.

Lycka till!
Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.