Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kapade knoppar

Idag fick jag syn på att flera av de knoppar som precis skulle till att slå ut blivit till hälften kapade. Någonting/något har gnagt ett litet fint snitt som om man skurit i stjälken med en kniv. Vad kan detta bero på? Vi sprutade rosorna omgående med ohyregift, så vi får hoppas problemet inte förvärras.

Tacksam för svar
Jessica

Odla Svarar: 

Det låter som om tvestjärtar har varit där! De gömmer sig under dagen i jorden eller under någonting och kommer fram på natten och gör konstiga hål i växterna! Tyvärr hjälper inte ohyregift på just dem, de gömmer sig ju... om man vill kan man göra fällor där de kan krypa in under dagen och som man vittjar på morgonen, men det finns alltid nya som kommer istället...

Sylvia