Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kannan blommar inte

Vad beror det på om kannan inte blommar? Jag köpte två kannaplantor tidigt i våras på en loppis ca 30 cm höga. Jag planterade om dom och ställde ut dom när det blev tillräckligt varmt. Min mamma har en och jag en. Jag har gödslat några gånger med vanlig flytande blomsternäring. Men de har fortfarande inte blommat. Behöver de kanske mycket gödsel eller blommar de inte alltid?

Dom har lite mörkröda blad och blommorna skulle bli orange.

Tacksam för svar, så man vet till nästa år.
Margitte

Odla Svarar: 

De behöver ibland lång tid på sig för att blomma, särskilt om man startar med små rötter. Ibland räcker vår sommar inte till det. Så ta in dom när det börjar bli för kallt att ha dom ute, så kanske de hinner blomma.

Mina kannor, planterade redan i mars i år, har fortfarande inte blommat! De har nu knoppar på gång men frågan är om de hinner blomma ute...

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.