Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kanna. Hur lång tid

Hej.
Jag har en Kanna som förra året blev ganska stor men med bara en ynka liten blomma. Jag har förvarat den frostfritt över vintern. Den stod tillsammans med en liten ros i krukan, och når rosen började på skjuta skott så satte jag ut hela krukan på altanen. Sen läste jag att man bör plantera om Kannan och låta den stå ganska varmt tills den börjar växa. Så jag planterade om den och ställde den inne. Jag är bara rädd att det blev för kallt och blött när den stod ute för en del av knölarna såg lite mögliga ut. Den har nu stått inne snart en månad och jag ser inga skott. Är det bara att kasta?

Bertha

Odla Svarar: 

Om den stod ute och tom. möglade, så är jag rädd för att det bara är att kasta.... men det finns nya kannor att köpa!

Ta upp knölen och kolla. Är den mjuk och möglig så är det tyvärr inget att göra.

Sylvia