Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kan jag rädda mitt olivträd

I somras råkade jag glömma mitt olivträd ute när det regnade mycket i ca tre dagar, halva trädet repade sig dock. Nu börjar även den andra halvan "slakna". Har fortfarande inte ställt undan det för övervintring, men det jag undrar är om jag kan hjälpa trädet att repa sig innan jag ställer undan det för vintern? Ge det en skjuts liksom som den kan stå och ta igen sig på?

tack på förhand!
Mvh Linda

Odla Svarar: 

Tyvärr finns det inga undermedel för att rädda växter som har fått rötterna förstörda av för mycket vatten. Man får försöka torka upp den genom att ställa den utan kruka på en tjock bunt tidningar som suger upp vätan. Men detta hände ju redan på sommaren, så nu är det för sent för den operationen.

Ställ den svalt och ljust och vattna sparsamt. Sedan kan den klippas något på våren om den ser ut att ha klarat vintern.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.