Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kan björken förblöda

Hejsan!
Har precis skaffat hus och lyckades naturligtvis börja med ett misstag i trädgården. Utan att läsa om det först, kapade jag ett par grenar på en björk vid sjökanten som jag tyckte skymmer utsikten. När det väl var gjort upptäckte jag att det droppade rikligt med sav efter ingreppet. Då som först slog jag upp vad det stod om detta i vår trädgårdsbok. Detta skulle absolut inte göras vid denna årstid då björken kan "förblöda"... Min fråga är nu hur stor är risken att björken inte klara detta och kan man göra något för att "plåstra om" den så det slutar?

Tack på förhand!
Clabbe

Odla Svarar: 

Samla upp saven och drick. Det är ingen risk att björken förblöder.

Göran