Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

För kallt att plantera lökar?

Jag har börjat plantera lökarna men den här veckan började snön komma så jag inte kunde gräva färdigt till mina lökar. Nu tänkte jag vänta till snön försvunnit men om det blir dåligt väder så jag inte kan gräva ner mina tulpanerna kan jag plantera dem i krukor?

Var ska man placera dem, vilken temperatur, mörk /ljus hur många grader osv.

Tacksam för hjälp Jansz

Odla Svarar: 

Så länge du kan få spaden i jorden kan du plantera tulpaner. Det gör inget om det är kallt, bara det går att få dem ca 15 cm djupt så är det OK.

Om du inte kan det så kan du plantera i krukor och ta in dem i förrådet e.d. där du har ett par grader varmt och gärna mörkt.

På våren kan du lyfta ut krukorna när det börjar bli varmare.

Sylvia