Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Juncus Spiralis

Hej!
Jag köpte en juncus för ett tag sen. Det torkade tyvärr ut lite så en del av "spiralerna" blev gula, en del torkade ut och en del blev bara gula i toppen. Jag vattnade den i hopp om att den skulle ta sig.

Jag undrar om det är helt kört för den då en Juncus aldrig ska torka ut. Jag undrar också om man kan "beskära" den, klippa bort det som blivit gult.

Är jätte tacksam för svar!
Mvh: Maria

Odla Svarar: 

Jadå, du kan klippa bort det gula. Den trivs inte så bra i våra för varma rum, men ute går den däremot bra under sommaren. Bor du i zon 1-2 kan du pröva att även övervintra den ute intill dammen e.d. Det stämmer att den aldrig ska torka ut, den är ju en strandväxt.

Sylvia