Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Jumbobambu

Vi har precis planterat bambu av typen Jumbo och är nu ängsliga att de kommande lite kalla nätterna ska ta kål på dem. Hur kallt tål de och hur många dar i sträck? Kan man täcka jorden omkring dem med något? Plantorna är stora (ca 1.5 m) och vi bor i Skåne.

Annika

Odla Svarar: 

I Skåne blir det knappast så kallt längre att det skulle ta kål på era bambun! Men är ni ängsliga så kan ni t.ex. täcka jorden med säckväv, granris e.d. och skydda själva grenarna med växtskyddsfleece. Men som sagt, jag tror inte det kan bli så kallt i april i Skåne! Då behövs sådär -10 i flera nätter i rad för att de ska ta större skada.

Sylvia