Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Jul Cypress/En

Hej,
jag undrar hur en "jul-en" eller cypress (liten julgran) klarar sig efter julen. Klarar den sig inomhus året runt eller är den extremt känslig och svårskött?

Jens

Odla Svarar: 

Om det är en cypress eller en En har betydelse. Men ingen av dessa är särskilt svårskött. Problemet är att luften inomhus är för torr, vilket kan få barrväxten (=enen) att tappa barren och torka. Cypressen kan också torka och bli ful och brun.

Så om det inte är minusgrader ute, kan den stå där då, ta in den om det hotar bli minusgrader och så ut igen vid plusgrader. Inomhus har du den så ljust och svalt som möjligt och duschar den då och då. Se till att den aldrig torkar ut med överdriv inte vattningen.

Så fort det blivit tillräckligt varmt ute, kan du plantera den ut i rabatten, där den har bättre chans att klara sig. Själv har jag flera f.d. "julenar" som nu är ett par meter höga ute i trädgården.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.