Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Jättestor änglatrumpet

Hejsan
Jag har fått en jättestor änglatrumpet av en väninna. Hur gör jag med den under vintern? Ska jag ta in den i huset, eller kan den stå i förrådet bland pelargonerna de har jag i lådor med tidningspapper som isolering, men änglatrumpeten är ju mycket större . hur mycket kyla tål den? Förrådet är isolerat men har ingen vintervärme. Hur mycket ska den klippas ner?

Tacksam för hjälp.
Hälsningar Iréne

Odla Svarar: 

Om den är så jättestor att den inte går in utan att klippas, så klipp den så pass mycket att du får in den. På våren klipper du sedan mer och kan använda det bortklippta som sticklingar.

Den tål inga minusgrader alls, utan det ska vara ca. +5 som minst. Ett sätt är att skaffa en sådan där frostvakt (= ett litet element som sätter igång själv om det blir kallare än det inställda värdet) som man inställer på några plusgrader, +10 är lagom.

Kan du inte ordna detta, så kan du ta in den i boningsrummet. Välj ditt svalaste rum och ställ den så ljust som möjligt, gärna med extra lysrörsbelysning. Visserligen kommer den att tappa en massa blad, men det går att hålla den vid liv (jag har försökt!) och så tar man bort de fallna bladen allteftersom.

På våren kan man sedan klippa ner den något, byta jord och börja driva igen.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.