Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Jättebinda

Vi har en gammal trädgård med ett område med bambuliknade växt som jag har förklarat krig emot. Hur jag än gräver och sliter så verkar det omöjligt att utrota buskarna. Efter varje natt sticker det upp nya ljusröda skott och även blad som jag genast gräver upp. Rötterna är kraftiga och alldeles gulorange inuti. De kan ligga på en halvmeters djup och tycks ha fortplantat sig genom murar och stenar.

En grävmaskinist som var på tomten i ett ärende berättade att växten kallas "Liv och död" och sa även att han rengör skopan efter varje tillfälle han grävt där denna buske växer. Ja- det är verkligen en strid på liv och död och frågan är vem som skall vinna. Jag hatar definitivt att förlora, men jag börjar tappa tålamodet och måste hitta ett annat vapen än spade och handkraft.

Hjälp!//Britt

Odla Svarar: 

Det är nog en jättebinda. Den nämnda grävskopan kanske kan gräva upp den? Eller så tar du till Roundup upprepade gånger.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.