Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Insynskydd

Jag undrar vad för växt man kan sätta som insynsskydd? Vi håller på att göra en utbyggnad av vår altan på marknivå och den vetter mot en av grannarna.

Vad kan man sätta för skydd i form av växt som blir ca 1-1½ m hög och tål stå i solljus och växa på liten yta? Menar att den kommer ca 30 cm jord och sedan omkretsen blir 20cm?

Min kille har gjort som en låda runt altanen där vi vill ha insynsskydd?

Lotta

Odla Svarar: 

Hmmm... är det en hel räcke med en låda på hela vägen eller en liten låda på 20x30 cm bara? Det sistnämnda räcker inte till mycket, alldeles för liten och den torkar ut rekordfort. Har du en bild på det hela?

Sylvia