Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Insektsbett

Jag hade bundit upp några växter och tydligen råkat röra vid en sån där "spottsamling" och larven inuti bet sig fast på undersidan av min underarm. Inte förrän jag fikade och la armen mot armstödet kände jag att det stack till och föste bort den, men den var envis och bet mig två gånger till. Två dygn senare började det att klia något så infernaliskt. Nu två dygn efteråt med Tea-tree-oilbehandling och hydrokortison-kräm är infiltraten 4x4 cm. och ömma. Men vad är det för ett djur, som är så "giftigt"? Om det inte blir bättre, får jag väl gå till doktorn.

Karin

Odla Svarar: 

Spottstrit kan den ha varit. Larven suger växtsafter djupt inne från växternas celler, kanske den tog fel på din arm. Bäst att låta en läkare skriva ut en passande medicin så du blir av med klådan.

Sylvia