Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Inglasad balkong

Jag har sedan förra sommaren en inglasad stor balkong på 12 kvadrat. Eftersom jag arbetar på dagarna och inte kan vara hemma och öppna och stänga glasrutorna alltefter väderomslag, har jag fått problem denna sommar. Det blir ohyggligt varmt när solen skiner. Jag tror mina växter lider. Framförallt en clematis som jag haft i 2 år och blommade jättefint förra året. Nu verkar den ha stannat i växten efter 1 m och sedan utveckla mycket veka grenar och blad. Nu sätter den knopp men verkar inte alls må bra. Är det så att jag faktiskt inte skall satsa på denna blomma, som jag tidigare haft med jättebra resultat. Jag är dessutom bortrest varannan helg, så växterna har det tufft. Jag har också en Palibin-syren, som verkar må bra och sedan sommarblommor, blomman för dagen, tobaksblomma, gräs, lejongap, hängverbena m.m.

Vad ska jag iså fall satsa på istället?

Els-Britt

Odla Svarar: 

Det är ju ingen fara att ha öppet på balkongen för jämnan nu, ingen risk för nattfrost längre.

Så du kanske ska lämna öppet hela tiden och så vattnar du rejält morgon/kväll och gödselvattnar minst 1 gång per vecka.

Sylvia