Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ingen frukt på persikoträdet

Hej!
Min granne har ett persikoträd i sitt växthus. Det är ett kallväxthus och vi bor i Göteborg. Det blir bara ca 175 cm på sommaren och utgreningen börjar efter ca 50 cm. Det blir jättemycket frukt på det varje år och det står i växthuset även på vintern. Tyvärr har "namnlappen" på det trillat bort. Har du någon aning vad det kan vara för sort.

Själv har jag ett Frost som står ute i trädgården. Jag har haft det i 2 år men har ännu inte fått någon frukt. Hoppas på frukt i år.

hälsningar Annika

Odla Svarar: 

Nej det kan jag inte säga. Du måste hjälpa till med befruktningen med en mjuk pensel.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.