Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Impregnerade stockar

Hej Göran.
Jag har funderat på att köpa impregnerade stockar som man kan ha runt trädgårdsland enligt trävarufirmor. Men jag är lite osäker på att ha virke som är impregnerat runt ett trädgårdsland. Förr skulle man ju inte ha det men nu för tiden ska det tydligen gå bra. Hur är det med det är det ofarligt att ha sådan stockar runt ett trädgårdsland.

MVH.
Lars Widlund

Odla Svarar: 

Impregneringsmedel är gift även om det inte anses vara akut giftigt för växterna. Men ämnena tas upp och om man efterstävar att odla ekologiskt så är det inte lämpligt. Hur farligt det är går inte att mäta det är mest en fråga om principer.

Göran