Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Idegran utan bär

Jag har läst att hybrididegran hillii är steril, får därför inga giftiga bär. Stämmer det?

Vad är de för skillnad på hybrididegran hillii och hicksii? Jag har frågat flera plantaffärer men de är ingen som riktigt vet.

Mvh.Arja

Odla Svarar: 

'Hillii' blir tätare och växer långsammare än 'Hicksii', som dessutom har många stora frukter.

'Hillii' får vanligen inga bär. Den har glänsande, mörkgröna barr och kan bli en fin, insynsskyddande häck och den tål hård beskärning men tål inte starkt sura jordar och salt. Höjd: 1-4 m och passar både i sol och skugga. Zon I-IV.

Det är inte de röda bären i sig som är giftiga utan det är fröna. Men om man inte har tuggat sönder fröna så passerar de genom matsmältningsapparaten utan att giftet frigörs. Även alla delar av barr och grenar är giftiga och ska ej tuggas.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.