Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Idegran

Pauline zinner

Hejsan! Jag vill kunna ta bort våra idegranar. Vi har 4-5 stycken. 3 av dem är flera metar långa. Jag har 2 små barn och är rädd att något ska hända eftersom dom stoppar i sig allt de hittar och biter i det. Vilka tips finns det så man kan avlägsna dem från trädgården?

Tacksam för svar. Mvh Pauline

Odla Svarar: 

Såga ner dem och gräv upp rötterna så är du av med dem!

Men det är enklast att förklara för barnen att de inte ska stoppa någonting i munnen ute om inte mamma säger att det är OK. Det är fröna, barken och "bladen" som är giftiga, men allt smakar pyton, så det är inte troligt att de skulle äta upp dem! Det behövs nog en hel näve bär innan det blir några allvarligare symtom.

Sylvia