Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Hybridsnöbär som häck

Hej!
Jag har fått förslaget om hybridsnöbär som häck. Läste nu att bären är giftiga, vilket inte blir något bra alternativ då det bor mycket barn i vårt område. Jag vill plantera en häck som är tålig, inte kräver så mycket plats för rötterna och som hänger ner lite. Den får inte bli för hög. Max 1 meter. Jag är inte så förtjust i Ölandstok.

Har du något annat förslag?
Vänligen Pia

Odla Svarar: 

Girlandspirea, norsk brudspirea, måbär...

Inte för att snöbär skulle orsakat några allvarligare tillbud mig veterligen, då bären smakar pyton så barn brukar inte vilja äta av dom. De är inte särskilt giftiga. Man kan dock få hudbesvär om man "smäller" bären.

Sylvia