Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Hybridrosenkvitten

Hej!
Jag köpte fritidshus för två år sedan och fick då på köpet en trädgård med en fantastisk rosenkvitten i. Det är en hybridrosenkvitten fick jag berättat för mig hos handelsträdgården där jag visade upp en blodröd blomma och en frukt.

Första sommaren blommade den helt fantastiskt. Sommaren efter däremot var den inte glad alls och gav bara några få blommor och frukter. Vad ska jag göra för att få den glad? I nuläget har jag bara beskurit den lite och rensat under den. Bör jag tex. gödsla?

Mvh
Annelie Morey

Odla Svarar: 

Vet du om du har en rotäkta buske? Är den ympad, då kan den göra så att den förkrymper och underlaget växer igenom så småningom, dessa växter gör så ibland.

Men du kan pröva att gödsla med ko- eller hönsgödsel nu och gärna även kalka lite och hoppas att den piggnar till igen.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.