Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Hyacinter med sidolökar

Hej Sylvia.
Mina hyacinter har fått ganska många sidolökar. Vad gör jag med dem? Går det att ta loss dem och plantera för sig och kommer de att blomma så småningom?

Lotta

Odla Svarar: 

Om du menar dina julhyacinter så kan du ju försöka spara hela löken med sidolökar och allt, sköt den som en krukväxt så länge bladen är gröna, vattna och gödsla. Plantera den på våren när det går att gräva i trädgården men vänta dig inte att det skall bli blommor nästa vår, den behöver något/några år på sig att samla kraft för att blomma igen efter den hårda drivningen.

Alla jullökar kommer tyvärr aldrig att blomma om, de har blivit för hårt drivna, men kanske sidolökarna gör det så småningom.

Sylvia