Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Husdjurens burspån i komposten?

Har två Chinchillor som har spån i botten på buren. Tidigare har vi slängt det men nu har vi en kolonilott och jag undrar kan jag lägga det i trädgårdskomposten? Några säger att det inte är bra för att terpentin bildas. Andra säger att så är det inte och att det är en bra jordförbättrare. Så nu vänder jag mig till expertisen och hoppas kunna få svar på denna fråga!

Mvh Lena

Odla Svarar: 

Du kan spara ströet i en egen bred hög som du luftar då och då och varvar sedan med gräsklipp lite i taget i komposten.

Låter du spånet lufta länge innan du använder det, avgår det mesta av det terpentin som finns. Det går åt mer kväve för att bryta ned spånet, så varva det också med hönsskit e.d.

Sylvia