Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Hur fungerar ruccolan

Hej!
I fjol sådde jag ruccola och lät den förväxa en del. I år har den mer eller mindre tagit över landet jag sådde den i. Är ruccolan flerårig eller har den självsått sig? Rötterna är som en pålrot. Har smakat lite på den och den var ganska stark i smaken. Hur fungerar ruccolan, bör jag så ny varje år eller kan jag låta den vara från år till år? Riskerar jag att den sprider sig som ett ogräs?

Carola

Odla Svarar: 

Det kan ha funnits ogrodda frön i landet från föregående år. Ruckolan sätter ju inte frö så något besvärligt ogräs blir det inte. Att det var starkt beror nog på att den stått ogynnsamt och växt sakta.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.