Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Humlen växer dåligt

Hej Sylvia
Jag har planterat en Humle vid en brokvist mot norr för att få vindskydd. Det är tredje året och den blir ca en halv meter hög. Jag har alltid trott att Humle växer fort och är lättodlad. Jag undrar om du kan svara vad det är för fel. Och om den inte passar där att du kan föreslå något annat. Jag har tidigare haft Kaprifol där med dåligt resultat.

Hälsningar
Marianne

Odla Svarar: 

Det är svårt att veta vad som är fel utan att ha sett det. Kanske är jorden för torr eller kanske finns det stenar eller sand under, så växterna inte får tillräckligt vatten och näring?

Mot norr brukar annars den vanliga murgrönan växa bra, både humle och kaprifol vill ha lite mer sol.

Sylvia