Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Humle och klematis i krukor

Hej!
Har i sommar haft humle och klematis i varsin 10-liters hink på balkongen. De har prytt sin plats, men nu börjar de vissna. Jag undrar nu hur jag ska övervintra dessa? Ska jag klippa ner och ta in eller bara täcka hinkarna så jorden inte ska frysa så fort? Något bra tips?

//Jenny

Odla Svarar: 

Beror på var du bor någonstans, om det går att övervintra ute. Men oavsett vilket så om du äger ett förråd e.d. där temperaturen som lägst blir vid 0-strecket, så kan du ha dom där. Kolla några gånger under vintern så att de inte torkar ut alldeles, men någon regelbunden vattning behövs inte om de är avlövade, bara så att rötterna inte torkar.

Sylvia