Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Höstastrar

För två år sedan planterade jag två stora plantor med höstastrar som då stod i full blom. De planterades i två olika rabatter och har växt sig dubbelt så stora sen dess och verkar gröna och frodiga. Problemet är att  de aldrig har har fått knoppar eller blommor sen dess. Min mamma planterade en planta samtidigt som jag i sin trädgård och den har blommat varje år? Hur ska jag göra för att få mina astrar att blomma?

Iréne

Odla Svarar: 

Kanske är det just för att de vuxit sig stora och fina som de inte blommar, all kraft går åt växandet. Så gödsla dom inte nu på våren. Du kan också täcka dom inför vintern sedan frosten har tagit dom så att de kommer igång tidigare på våren, om det skulle vara så att det är mycket senblommande sorter som helt enkelt inte hinner blomma hos oss innan vintern kommer.

Sylvia