Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Hortensia som inte blommar

Sylvia Svensson

Jag har satt två nya hortensior (vanlig trädgårdshortensia), en för tre år sedan och en som är två år och ingen har blommat. Det blir friska, fina blad men inte några knoppar. I samma rabatt står en ca 10 år gammal hortensia som blommar rikligt varje år. Jag lägger grankvistar över på vintern och klipper endast de torra grenarna på våren.

Lillemor

Odla Svarar: 

Tyvärr är det så att många av de nyare sorterna är framtagna på mycket sydligare nejder är våran, så de hinner helt enkelt inte med här! Jag har gjort samma erfarenhet. En massa blad men hinner inte blomma. Så man får väl betrakta dom som vackra bladväxter, om det inte blir en ovanligt lång och varm sommar.

Bland de gamla sorterna finns däremot sådana som är framtagna här hos oss och de hinner vanligen blomma.

<

p>Nu har det dock kommit en ny sort som ska hinna blomma: 'Endless Summer'. I Trädgårdsföreningen i Göteborg säger de att man INTE ska klippa ner 'Endless Summer', då blomsättningen för tidig blomning sker från fjolårets grenar. Om man då klipper bort dessa så tar det tid innan årets grenar är tillräckligt mogna för att ens fundera på att börja blomma, oftast på sensommaren, eller så hinner de inte alls med beroende på var hortensian "bor" någonstans.

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.