Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Honungsört

Hejsan!
Jag funderar på att så honungsört (Honungsfacelia) i ett gammalt grönsaksland som jag har. Landet är nu fullt i ogräs men jag vill alltså så honungsört i hela landet. Behöver jag rensa ogräset noga eller räcker det med att fräsa upp landet ordentligt, klarar honungsörten av att etablera sig ordentligt då?

Vad har du för tips?

/ Linus

Odla Svarar: 

Det räcker med att fräsa och sedan plocka så mycket rötter som möjligt. Facelian klarar det sedan om du håller efter ogräs så länge den är i "babystadium" så att den får chansen att växa upp. Du får förstås plocka rotogräs även under sommaren så att de inte tar över om det ser ut så.

Sylvia