Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Hona och hane av Rönnsumak

Hej!
Som jag har förstått det så finns det både hona och hane av Rönnsumak. Jag har både och men skulle nu vilja ta bort hanträdet eftersom det står väldigt dumt till och vi har inte plats att sätta ett nytt träd någon annanstans heller. Nu undrar jag vad som händer med honträdet då? Kommer de röda stänglarna utebli i så fall?

Finns det tvåköniga träd att köpa? På plantskolan stod det nämligen inget på skylten om att man var tvungen att ha ett exemplar av varje sort för att få de röda stänglarna.

Tacksam för svar eftersom vår trädgård ska genomgå en drastisk förändring under hösten (träd ska tas bort och buskar flyttas om).

Med vänlig hälsning,
Lena Berglund

Odla Svarar: 

Det blir inga fruktkolvar på honträdet om det inte finns en han i någorlunda närhet, dvs. inom sådär 1/2 km radie. Kanske hos någon granne?

Självfertila finns mig veterligen inte att köpa.

Tänk på att inte bara såga av sumaken, den ska grävas upp med varenda rotbit, den slår nämligen rotskott väldigt lätt!!

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.