Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Hjälp, lökarna tittar upp

Jag satte i höstas vårlökar av alla sorter i krukor som har stått i vårt kallförråd. Nu tittar dessa upp redan i mitten av januari. Måste jag ta fram dem i ljuset nu, eller kan de stå kvar i källarmörkret någon månad till och tas fram när risken för riktiga köldknäppar är över?

Ylva

Odla Svarar: 

Hos mig tittar de upp lite varstans i trädgården också! Det är nog lite för varmt i källaren, kan du ev. sänka värmen där?

Om du inte har frost ute kan lökarna förstås stå utomhus, men i februari brukar det ju bli frost, så då bör de bäras in igen för att inte frysa, och så ut igen när det åter är plusgrader. Alltså en ordentlig balansgång och spring med krukor! Men så är det hos de flesta just nu som satt lökar i krukor. Mina står ute och jag täcker över dem med flera lager växtskyddsfleece om det skulle bli frost.

Sylvia