Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Hibiskusstickling

Tog hem tre hibiskussticklingar ifrån Gran Canaria i höstas och har haft dem i vatten sen dess för att de skulle få rötter. För en månad sen ung. prövade jag tillsist att plantera en men den är nu helt uttorkad och död. De andra har bara knoppar som rötter men mår bra i övrigt. Hur ska jag göra för att de andra inte ska gå samma öde tillmötes? Ska jag också klippa bort knopparna på dem för att spara energi i plantan?

Annelie

Odla Svarar: 

Energin ska gå till rotuppbyggnad, inte till knopparna. Så länge sticklingen har knoppar, orkar den inte göra rötter.

Har den rötter, ta bort knopparna och plantera i blomjord. Dra en plastpåse med andningshål över och låt den sitta kvar tills plantan börjar växa. Se till att den är fuktig men ej blöt.

Själv har jag lyckats med sticklingar från Madeira, men fick vara hård och ta bort knopparna så fort de visade sig, så att plantan orkade rota sig först ordentligt.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.