Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Hästkastanjen blommar inte

Hej Sylvia!
För ca 10 år sedan planterade jag en liten hästkastanj som börjat gro. Den togs sig, men sedan kom rådjuren och knipsade av toppen. Plantan överlevde dock och nu är den nästan fyra meter hög med vackra blad och grenar. Men varför blommar den inte? Det finns inga som helt tecken till knoppar. Flera år har den fått kompostjord, men det har inte hjälpt. Moderträdet som kastanjen kom ifrån är mycket vackert blommande. Jag är uppvuxen i Sundsvall och hade aldrig sett kastanjer förrän jag flyttade till Stockholm och har alltid drömt om att ha ett eget blommande kanstanjeträd.

Bästa hälsningar Sigrid

Odla Svarar: 

Den tar många år på sig innan den behagar blomma, nu är den alltså för ung.

Men om du fortsätter att sköta den, så kommer den att belöna dig en vacker dag!

Sylvia