Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Har vår Änglatrumpet frusit

Hej,
vi har en 4- årig änglatrumpet som vi i princip har behandlat likadant varje år. Den har alltid sett fin och bra ut och blommar massor framåt sensommaren. Nu har vi sedan 2 veckor ställt ut den som vi brukar göra i början av maj när det var så varmt och fint. Tyvärr var vi inte helt uppmärksamma på nattemperaturen en natt då det var lite frost på sina ställen på gräset men vår balkong ligger 2 meter ovanför gräsmattan och änglatrumpeten står på balkongen. Nu har dock bladen tappat sin spänst och hänger som gammal vissen spenat. En liten kvist som kommer från nedre delen av stammen ser dock ut att må bra. Vad tror Du har den frusit och kommer att tappa de dåliga bladen för att sedan få nya? Eller vad tror Du?

Tacksam för svar, denna änglatrumpet är något av vår stolthet... :)

Kind regards / Med vänliga hälsningar
Andreas

Odla Svarar: 

Tyvärr låter det som om den har frusit. De vissna trasorna kommer nog att ramla av men det kommer säkert nya under sommaren. Men ta nu in den så länge det är så här kallt, detta är ju något man verkligen inte är van vid, att ha frost i maj!

Sylvia