Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Har ett getingbo

Hej Walter
Vi har ett getingbo som är irriterande nära vår altan och en liten son som kan vara allergisk mot getingstick. Vi har sett dem krypa in i en stock så det är alltså inte ett getingbo som vi kan ta bort. Hur gör vi för att bli av med dem eller förflytta dem och vet du om hemförsäkringen täcker Anticimexkostnader?

Ingrid 

Odla Svarar: 

Hej Ingrid!
Getingar är ju ingen trivselskapande faktor precis och de blir allt närgångnare ju fler de blir.

En möjlighet att bli av med dom är att vid upprepade tillfällen spreja dem med svag såp- eller tvållösning. Det får till följd att de kvävs. De andas ju genom små kapillärrör på sidan av kroppen, trake'er, och när ytspänningen i vattnet avtar genom tvål- eller såpinblandning, så kryper vattnet in i de tunna rören och getingen kvävs. Är de inne i en stock så kan det självklart bli svårare, men försöka duger.

Har du hemförsäkring som innefattar skadedjursbekämpning eller ett gällande avtal med Anticimex så klarar de av att bekämpa getingar.

Hälsningar
Walter Rutgersson

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.